Връщане или замяна на стоки

  • Начало
  • Връщане или замяна на стоки

На всеки от нас ни се е случвало да закупим стока, която по една или друга причина да искаме или да трябва да върнем. Осъзнаваме, че за клиентите това е доста неприятен момент, изпълнен и с разочарование, затова ще се постараем да го направим максимално лесен и удобен за Вас - нашите клиенти и приятели. Срокът за връщане или замяна на стоки е 14 дни. 

Процесът по връщане или замяна на стоки е следният:

1. Пишете ни съобщение на [email protected] с информация за Вашата поръчка: кога и какво сте закупили и какво искате да направим: да Ви върнем парите или да Ви изпратим нов комплект като замяна на този. Ще се радваме да ни пишете и за причината, за да можем да предложим и алтернативни решения. Например, в случай на липсващи диамантчета или инструменти - можем да Ви изпратим само тях без да връщате целият комплект.

2. В рамките на 2 работни дни ще се свържем с Вас с инструкции как да върнете стоката. Ако искате да върнете стока - ще Ви уведомим и за начина на връщане на парите Ви; а ако искате замяна - ще уточним начина на получаване на новият комплект. Много е важно върнатата стока от вас да пристигне при нас в оригиналната си опаковка.

Транспортните разходи за връщането на стоката в случай на дефект в стоката, липсващи части или размер - различен, указан от размера в продуктовата страница се поемат от нас - Диамантарт ЕООД.

При всички останали случаи транспортните разходи са за сметка на клиента.

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки